Billard Odsherred - Billard klubber og foreninger i Odsherred

 
 

 Billard Odsherred
Egegårdsvej 7 • 4572 Nr.Asmindrup


Velkommen til Billard Odsherred.

Billard Odsherred er en klub for alle uanset køn og alder. Vi har eksisteret siden 1970 først under navnet ’Vig Billard Club’, i 2014 ændrede vi navnet til Billard Odsherred. 

Vi er en klub, hvor der både spilles seriøst sports billard og billard på hyggeplan. Det fungerer, fordi vi altid har dyrket det gode kammeratskab. Netop sammenholdet er vigtigt for klubben, som nu har fået optimale lokaler til at dyrke den side af sagen. Samtidig er vi forankret i lokalmiljøet, og er meget interesseret i at inddrage alle borgere i Odsherred Kommune i vores arrangementer.

Billard Odsherred er medlem af Den Danske Billard Union (DDBU), og deltager i turneringer, både i individuelle og for hold.


Hvor mange spillere har vi?
Klubben er for alle, mænd og kvinder i alle aldre, og har et konstant medlemstal på + 50 aktive medlemmer i alle aldersgrupper.


Hvor spiller vi?

Billard Odsherred er en nøgleklub. Alle aktive medlemmer har fri adgang til at komme i klubbens lokaler og træne, spille, hygge og snakke, når de har lyst.

Bemærk, kontroller venligst vores online kalender for ledige tider.

Mandag, tirsdag, onsdag og torsdag aften fra kl. 18 er der klubaften, hvor medlemmer på tværs af holdene mødes til interne turneringer, hyggeligt samvær og træning.

Åbent hus torsdag den 3. june 2021,
I forbindelse med at vi indvier et nyt lokale, med et full size Snookerborg og et Poolbord, holder vi
åbent hus torsdag den 3. juni fra kl. 12:00 til 15:00. Alle er velkommen til at se de flotte lokaler vi har
skabt i den gamle børnehave på Egegårdsvej 7 • 4572 Nr.Asmindrup

Læs mere om Billard Odsherred her: 


Odsherred ABC By - Billard Odsherred, Billard klubber Odsherred, Billard foreninger Odsherred, Asnæs, Nr. Asmindrup, Dragsholm, Egebjerg, Fårevejle, Grevinge, Højby, Hørve, Havnebyen, Lumsås, Nykøbing Sjælland, Rørvig, Sjællands Odde, Vig, Region Sjælland


ABC Byhttps://assensabcby.dkhttps://ebberupabcby.dkhttps://odsherredabcby.dkhttps://rudersdalabcby.dk